ElectroFAN » Termeni si conditii


Folosirea, vizitarea sau comandarea produselor de pe acest site implică acceptarea acestor termeni şi condiții. Societatea S.C. IAN & AMA S.R.L., prin site-ul electrofan.ro isi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.


S.C. IAN & AMA S.R.L. înregistrată la registrul comerţului cu RO18556379 şi J01/353/206 prin site-ul electrofan.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societăţii de către reprezentanţii fiecărei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor sau a design-ului fără notificare prealabilă de către producători.
S.C. IAN & AMA S.R.L. nu poate garanta şi nu işi poate asuma răspunderea că informaţiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neîntrerupte şi fără erori. Vă rugăm să verificați corectitudinea specificaţiilor pe site-ul producătorului produsului dorit.


Produsele cumpărate prin intermediul site-ului www.electrofan.ro beneficiează de garanţie. Astfel, fiecare produs va fi însoţit de certificatul de garanţie al producătorului.
Pierderea certificatului de garanţie sau a facturii duce la pierderea garanţiei . Ştergerea seriei parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei.
Nu eliberăm duplicate pentru certificatul de garanţie.


Orice incercare de accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului electrofan.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.


Orice litigiu apărut între client şi societate va fi rezolvat pe cale amiabilă. Ȋn cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată.


Informaţiile utilizatorilor site-ului electrofan.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicări comerciale cu S.C. IAN & AMA S.R.L. sau cu partenerii acestuia.
Orice date specifice privitoare la situaţia şi starea produselor se pot obţine contâctandu-ne online sau prin email/telefon, la coordonatele cuprinse în prezentul site.


Ofertele şi produsele prezentate pe site-ul electrofan.ro sunt disponibile în limita stocului.
Ofertele şi preţurile sunt valabile maxim 12 ore. Preţurile produselor prezentate pe www.electrofan.ro pot fi modificate fără o comunicare prealabilă.
S.C. IAN & AMA S.R.L. poate solicita clienţilor diferite sume cu titlu de avans în cazul produselor ce nu se află în stocul companiei. În situaţia în care clientul refuză achiziţia produsului la livrarea acestuia va pierde suma achitată.


Clientul are dreptul de a notifica în scris S.C. IAN & AMA S.R.L. că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv. Consumatorul persoană fizică poate solicita returnarea produselor numai în condiţiile Legii 365/2002 privind comerţul electronic si numai în urmatoarea situaţie: produsul achiziţionat este neconform, în sensul prevederilor Legii 449/2003.


Livrarea produselor se poate face într-un interval minim de 2 ore şi maxim 30 de zile, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii şi/sau din momentul în care a fost facută plata.
Toate produsele sunt însotite de certificat de garanţie si factura fiscala.


 - Plata ramburs
 - Ordin de plată - în contul RO75 RZBR 0000 0600 1546 9476 deschis la Raiffeisen Bank, agentia Sebes
 - Depunere de numerar - la oricare din sucursalele Raiffeisen Bank în contul RO75 RZBR 0000 0600 1546 9476

În momentul efectuării unei comenzi on line, Clientul declară că a luat cunoştinţă şi este de acord cu cele menţionate mai sus.